Hoe werkt het?

FAQwerk is een een systeem van verschillende vormen kisten die je allemaal aan elkaar vast kunt maken met houten bouten, zonder gereedschap.

Je kunt een vast ontwerp uitkiezen, het door ons laten maken of zelf een mooie vorm ontwerpen.

Je kunt de kast door ons laten opbouwen en verbouwen of je kunt dat zelf doen, bijvoorbeeld samen met kinderen.

LOGO OLIJF 300 met wit.jpg

Houten kisten

De kasten van FAQwerk maak je vanuit een paar simpele elementen. Dat zijn houten kisten in een paar vormen: recht, rond, driehoekig of met een acrylaat achterkant.

Met deze simpele vormen kun je grote kasten maken in veel verschillende vormen, een beetje zoals lego of duplo.


Houten bouten

De kisten worden aan elkaar vastgemaakt met houten bouten. Deze zijn van 2,5 cm dik beukenhout en oersterk. Je draait de bouten met de hand vast. Zo verbind je de kisten stevig met elkaar en zonder gereedschap.

Het is simpelweg stapelen en vastdraaien.

bouten vierkant.jpg

ontwerp 2.jpg

Ontwerpen

Je kunt bij ons bestaande ontwerpen krijgen voor kastvormen. Zo zitten er bij de standaardset meer dan zestig ontwerpen.

Wij kunnen ook speciaal een ontwerp voor je maken. Je geeft aan wat je idee is, of welke thema tot uitdrukking moet komen en dan maken wij daar een ontwerp bij.

Of je kunt zelf aan de slag gaan met de verschillende vormen kisten in SketchUp en maakt zo zelf een ontwerp.


Bouwen

Als je een ontwerp hebt gekozen of zelf hebt gemaakt kun je het zelf in elkaar zetten, maar je kunt het ook door ons laten doen.

Wij hebben veel ervaring met bouwen en kunnen ook een beetje uitleg geven. Op die manier leer je het ook snel en gemakkelijk zelf te doen.

Je kunt ook een filmpje kijken met wat uitleg.

IMG_8539.jpg