FAQwerk als lounge stoel

Met FAQwerk maak je heel gemakkelijk verschillende lounge stoelen. 

Koen Perquin
Add: gelijkzijdige driehoek!

Naast verschillende formaten kubussen zijn er nu ook gelijkzijdige driehoeken. Die geven een heleboel nieuwe mogelijkheden en een heel andere uitstraling. Met méér driehoeken kun je nog veel meer coole dingen maken. De kasten hieronder zijn allemaal in een plat vlak, vergeet niet dat je natuurlijk ook drie-dimensionaal kunt bouwen.

Koen Perquin
Houtje-boutje

FAQwerk bestaat uit verschillende vormen en formaten kubussen, maar ook uit stukjes die je met de kubussen en met elkaar kunt verbinden. Wij noemen deze onderdelen houtje-boutje en je kunt er van alles mee bouwen: luchtafweergeschut, een arm voor een mobiel boven de babybox, een soort reuze-spin of bijvoorbeeld een autootje. 

Koen Perquin
Bouwtekeningen

We kunnen digitaal modellen maken. Zo krijg je van te voren een goede indruk van wat er uiteindelijk gebouwd gaat worden. Je kunt die modellen ook uitprinten en als bouwtekening gebruiken. 

Als je een vaste set kubussen koopt, krijg je daar ook een reeks bouwtekeningen bij. De mogelijkheden van de set zijn niet beperkt tot die modellen, het zijn slechts een aantal voorbeelden van wat je er mee kunt. 

 

biblio bouwtekeningen.jpg
Koen Perquin
Open kast

Met FAQwerk kun je eenvoudig gebruik maken van vorm en restvorm. Zo kun je ruimte extra efficiënt gebruiken en bijvoorbeeld een mooie muur zichtbaar houden. 

IMG_7619.JPG
Koen Perquin
Zonder gereedschap

Objecten van FAQwerk kun je gemakkelijk en snel veranderen, zonder gereedschap. De dingen die je maakt draai je met de hand vast en zijn toch super stevig. Elke keer als je een andere opstelling wilt, is dat in korte tijd en met veel plezier gedaan. 

Koen Perquin
Van A tot Z

Alle letters van het alfabet... Maar nog niet allemaal op foto. Wel deze!

FAQwerkprijsvraag.jpg
Koen Perquin
Transformers

Furniture in disguise. 

Met kubussen van verschillende formaten, deurtjes, plankjes en verbindingsstukken maak je van een alledaagse kast een soort robot. 

kisto 22 26 30 40 robot schoon.jpg
Koen Perquin
Combinatie van wit en hout

Als je FAQwerk koopt, leveren we ook in kleur. Je kunt dan ook combinaties maken van verschillende kleuren. Of je combineert de kubussen van één kleur met deurtjes, planken en lades in een andere kleur. 

Kisto bar lade en deur open schoon.jpg
Koen Perquin
Wit, groot en klein

Alle onderdelen van FAQwerk kun je zonder problemen aan elkaar vastmaken. Je kunt dus ook grote en kleine kubussen combineren. Dit geeft een heel speels effect en geeft je nog meer mogelijkheden om iets bijzonders te maken. 

Koen Perquin
Speelobjecten

Er is een vaste set van kleine, ronde en plexiglas kubussen waarmee je een heleboel speelobjecten kunt maken. Het is bijvoorbeeld heel geschikt voor scholen, boekenwinkels gericht op kinderen of bibliotheken. 

Koen Perquin
De muur

Door kleine kubussen te combineren met grote lichtdoorlatende kubussen kun je gemakkelijk een muur maken. Een combinatie van helder en mat plexiglas neemt bijna geen licht weg, maar geeft wel privacy. Gemakkelijk in huis te gebruiken om een extra kamer te maken, maar ook geschikt om grotere ruimtes flexibel in te delen. 

 

The Wall.jpg
Koen Perquin
Leesbankje

Met FAQwerk maak je van je boekenkast een leesbankje. Deze heeft een doorzichtig dakje, waar je een leeslamp bovenop kunt zetten. Maar je kunt hem ook maken zonder dakje, met een smallere of juist bredere zitting. Wat je maar wilt, in een handomdraai.  

IMG_6187.JPG
IMG_6200.JPG
Koen Perquin